HU EN
FőoldalHírekKeszekusza mese: A második gubanc

Keszekusza mese: A második gubanc

Keszekusza mese: A második gubanc
Nyomozz a Debreceni Irodalom Háza udvarán a Mesetisztáson! Legyen QR-kód olvasó az okostelefonodon!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Mesés (B)irodalom, s ennek a birodalomnak a szívében feküdt a Mesetisztás. Ha tudni szeretnéd, mi történik a retró mesék hőseivel miután beléptek a Mesetisztásra, hozz magaddal okostelefont QR-kódolvasó applikációval, és vegyél részt egy QR-kód alapú múzeumi nyomozásban a Tv Macival, Mirr-Murral, Gombóc Artúrral és társaival a Debreceni Irodalom Háza udvarán és a Mesés (B)irodalom virtuális kiállítás oldalán egyaránt. 

 

Egyéni látogatók esetében a nyomozás bejelentkezés nélkül nyitvatartási időben K-V-ig 10.00-17.00-ig bármikor elérhető 400Ft/nyomozás áron.

Iskolai csoportok esetében bejelentkezés szükséges a kívánt időpont előtt egy héttel Aranyi Fruzsina múzeumpedagógusnál az aranyi.fruzsina@derimuzeum.hu e-mail címen vagy a +36 (20) 259-5390-es telefonszámon. A nyomozás díja 400Ft/fő. 

 

 

Tovább a játék oldalra

 

Álmodó magyarok – Történetek Debrecen irodalmából

 

Déri Múzeum állandó irodalmi kiállítása nem Debrecen irodalomtörténetét mutatja be, hanem néhány, jellegzetes és máig ható csomópontot emel ki. Egyrészt azért mert ötszáz év történetét nem tudjuk tárgyak segítségével bemutatni – a kéziratokról, dokumentumokról és ábrázolásokról készült másolatok nem adnának többet egy könyvnél –, másrészt az ilyen hosszú időszak alatt fölhalmozódó információkat, adatokat a közönség nem tudná befogadni. Tovább

2020. július 15.

Kövessen minket:

YouTube
Feliratkozás hírlevélre
Debreceni Irodalom Háza - Minden jog fenntartva © 2020
Debrecen, Péterfia u. 28.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!azahmoladori!kukac!azahmoladori">E-mail: uh!pont!azahmoladori!kukac!azahmoladori
készítette: WebDeb.hu